Etkileyici bir ilan nasıl oluşturulur?

Etkileyici bir ilan nasıl oluşturulur?

Kendini tanıttığın bir hesabı işverenlere ulaştırmak, işini daha kolay bir hale getirecektir. İlan ve profil oluşturmakta kafana takılan sorular mı var? Kendini geliştirdiğin sektörde başvurular alabilmek ve öncü öğrencilerden olabilmek için yapman gerekenler aslında çok kolay. Alanınla ilgili ilanı, tecrübelerini kullanarak ve sektörüne olan hakimiyetini ön plana çıkararak anlat. Oluşturacağın iş ilanında şimdiye kadar edindiğin tecrübelerden biraz bahsedebilir, neden seninle çalışmaları gerektiğini anlatabilir ve bu işi gerçekten iyi yapabileceğine dair ifadeler kullanabilirsin. Peki, nedir bu ifadeler? İşte, senin için ilham olabilecek bir

 

örnek;

Merhaba, ben Gamze! İstanbul Üniversitesi mimarlık öğrencisiyim. Eğitim hayatımı kişisel özelliklerim ile birleştirerek aldığım eğitimin üzerine edindiğim tecrübeleri ekledim. Amatör ve profesyonel alanda birçok çalışmam oldu. Sürekli eğitime inanan, öğrenmeye açık ve çalışmayı seven biri olarak çalışma sırasında şirketinize değer katarken kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum. Kendime kazandırmış olduğum değerleri karşılıklı iletişim sayesinde bünyenize kazandırabilmeyi çok isterim.

 

Neden Birlikte Çalışmalıyız: - Mimari Tasarım - Konsept Tasarım - İç Mekan Tasarımı - Görselleştirme Modern ve Yaratıcı tasarımlar ile isteklerinize en uygun çözümleri üretebilirim. Teslim Edilirken Tek Çoklu Sayfalar için lütfen önceden iletişime geçip fiyat alınız.

 

Dolduracağın paketler Temel-Standart ve Pro şeklinde ayarlandı, fiyatlandırmalarını bu şekilde düzenlemen işini kolaylaştıracak ve ilanını daha kaliteli bir hale getirecektir. Eğer fiyatlandırma konusunda kafan karıştıysa, alanınla ilgili diğer iş ilanlarına göz atabilir ve sektörünle ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.

 

Kısacası, senin için hazırladığımız paketleri doldur, gelen teklifleri değerlendir, çalışmaya başla ve kazanç elde et.

Yardıma ihtiyacınız var mı?

Size nasıl yardımcı olabileceğimiz hakkında konuşmak isteriz.

yardım görseli



Frelens bülten ile gündemde kalın

Frelens gündemlerini buradan takip edebilirsiniz.

Daha Fazlası
frelens blog görseli

Sıkça Sorulan Sorular

Frelens sıkça sorulan sorular bölümüne buradan erişebilirsiniz.


Daha Fazlası
frelens sss görseli
background animasyonu