İş Dünyasında Frelens.com Üyesi Olmanın Faydaları

İş Dünyasında Frelens.com Üyesi Olmanın Faydaları

İş Dünyasında Frelens.com Üyesi Olmanın Faydaları

Teknoloji çağında yaşıyor olmamız ve içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin de etkisiyle, günümüzde Freelance çalışma alanı kendisine büyük bir yer edindi ve yaygınlığı da hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Birçok insanın çalışma alanı haline gelen, her gün daha çok kullanılmaya başlayan bu alanda şirketinize ve işinize uygun öğrencileri bulmak projelerinizi daha uygun bütçelerle oluşturmanıza yardımcı olacak.

Freelance.com ise tam olarak yaşadığımız çağa uygun adımlar atarak kurulmuş bir platform.

Frelens.com’un kazandırdığı artılar:

  • 1)    Oluşturulan diğer platformların aksine Frelens, kalabalıktan uzak, yalnızca öğrencilerin ve yeni mezunların iş alanlarında yer almasını sağlayarak genç, dinamik ve yenilikçi yaklaşımlarla işlerinizin tamamlanmasını ve birçok fırsattan faydalanabileceği bir platformdur.
  • 2)      Seçtiğiniz kişilerle iletişime geçerek hesaplı ve bütçenize uygun çalışabilirsiniz. Oluşturduğunuz özel ilanların yanı sıra, proje ilanınızı oluşturarak hesaplı bütçelere projelerinizi yaptırabilirsiniz. Kendini alanında geliştirmiş öğrencilerin vermiş olduğu proje fiyatlandırmalarını değerlendirerek bütçenize en uygun olanı seçebilir veya özel iş ilanı oluşturarak işinizin fiyatlandırmasını kendiniz yapabilirsiniz. Bu noktada Frelens, hedeflediğiniz kitleye ulaşabilmeniz ve çalışmak istediğiniz öğrencileri bulmanız için size seçenekler sunuyor.
  • 3)      Tavan komisyon ve tavan servis ücreti ile yüksek bütçeli işlerde giderlerinizi azaltın.
  • 4)      İşlerinize ve projelerinize özgünlük kazandırmayı hedefler. Şirketinizde ve oluşturmak istediğiniz işlerde, projenizi oluştururken izleyeceğiniz yolda size eşlik etmesi için ne istediğinizi rahatça anlatabileceğiniz, kendisine deneyim kazandırmış, yenilikçi ve farklı bakış açılarıyla çalışabilen ne istediğinizi anlayan ve bunu özgün bir biçimde gösterebilen öğrencilerle çalışmanıza imkan sağlıyoruz. Projelerinize ve hedeflerinizdeki çalışmalarınıza fayda sağlayacak ve projeniz için farklı fikirlere duyduğunuz ihtiyacı karşılayacaktır.
  • 5)      Mobil uygulamalardan veya entegrasyon sağlanmış tüm uygulamalardan bildirim alın.
  • 6)      Ödemelerinizi güvenle yapabilmenizi sağlıyoruz. Anlaştığınız öğrencilerle çalıştıktan sonra öğrencilerin ödemesini, İyzico ile güvence altına alınmış ödeme altyapımızla  havuzda beklettiğiniz ödemeye onay verdikten sonra yapabilirsiniz.
  • 7)      Aklınıza takılan her soruyu sorabileceğiniz destek ekibimiz sizin için 7/24 hizmetinizde.

  • 8)      Verimli çalışmanın genç ve dinamik haliyle tanıştırıyoruz. Gençlerin enerjisi, kendilerini geliştirmekte oldukları alandaki tutkuları ile birleştiğinde ortaya verimli ve dinamik işler çıkar. Öğrencilerin çıkardıkları işlere baktığınızda projelerindeki bakış açılarının alışılmışlığın dışında ve yeni nesil olduğunu görebilirsiniz. Öğrencilerle çalışmak hem projelerinizdeki verimi arttırır hem de genç ve dinamik bir ruh katar. Araştıran, öğrenen ve kendini geliştiren öğrencilerin yeni nesil çalışma alanlarında gösterdikleri tutku ve özgünlük yaptıkları işlere de yansır. Çalışmalarınız bu şekilde daima genç ve dinamik dokunuşlara sahip olur. Oluşturulan her yeni işte farklı, dinamik ve verimli dokunuşlar görmek o işin gelişmesine ve ortaya çıkmasına çok büyük katkı sağlar. 

Yardıma ihtiyacınız var mı?

Size nasıl yardımcı olabileceğimiz hakkında konuşmak isteriz.

yardım görseli



Frelens bülten ile gündemde kalın

Frelens gündemlerini buradan takip edebilirsiniz.

Daha Fazlası
frelens blog görseli

Sıkça Sorulan Sorular

Frelens sıkça sorulan sorular bölümüne buradan erişebilirsiniz.


Daha Fazlası
frelens sss görseli
background animasyonu